Friday, 8 July 2011

Schrijfwedstrijd van de Wereldomroep

Wie doet mee met deze schrijfwedstrijd. Het gaat om: een Nederlandstalig fictief verhaal met een Nederlander/Vlaming die in het buitenland woont in de hoofdrol. Het genre kies je zelf. Iedereen mag meedoen, ook inwoners van Nederland en België. Maar één bijdrage per persoon is toegestaan. Je bijdrage moet uiterlijk 30 september 2011 middennacht Nederlandse tijd toegezonden zijn.
Durf te creëren!
Prijs
De winnaar krijgt een jaarabonnement op het tijdschrift 'Schrijven Magazine' plus het boek 'De Vreemdeling', een bloemlezing uit de wereldliteratuur. Nummer 2 en 3 krijgen alleen het abonnement op 'Schrijven Magazine'.

Wees creatief. Ik weet zeker dat TCKs en ATCKs verhalen kunnen schrijven. Klim in de pen en schrijf je exotisch verhaal.

Wil je graag schrijftips? Lees dan hier adviezen van Renate Dorrestein, P.F.Thomése em Helga Ruebsamen. Zij zijn auteurs van de uitgeverij Contact en zij geven je tips voor het schrijven van fictie. Succes!

Inmiddels is het half november 2011 en is de winnaar bekend: Mary Broekhuijs. Gefeliciteerd! Zij heeft gewonnen met het verhaal "Lege Handen" het speelt zich af in het Dominicaans Republiek. Leuk zo'n schrijfwedstrijd!  

2 comments: